Zestaw gum silikonowych E-420 168,00 opak. + VAT
Powrót do listy produktów
Zgrzewarka przemysłowa HACONA E-type Original price was: 12500,00 zł.Current price is: 9800,00 zł. + VAT

Drut zgrzewający S-type (5×0,1mm) – metr

SKU: KA 001-065

180,00 szt. + VAT

Najniższa cena z ostatnich 30 dni : 180,00 .

w magazynie

(2 opinie klienta)

Szacunkowy czas dostawy: 1-3 dni roboczych

13 Osób ogląda teraz ten produkt!

Masz pytania odnośnie tego produktu?

BIURO OBSŁUGI
Kraków

Formularz ofertowy

Aby wypełnić ten formularz, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce.
Odsprzedaż

Dane kontaktowe

Novumpack - systemy pakowania
30-719 Kraków
ul.Gromadzka 46

+48 12 653 04 06
+48 663 725 817

biuro@novumpack.pl
serwis@novumpack.pl

Poniższy formularz służy do składania zapytań o konkretny produkt ze strony. W przypadku innego produktu prosimy wysłać zapytanie ze strony konkretnego produktu.

Informacje dodatkowe
Producent

Hacona

Pliki do pobrania:

Opis produktu

 

Drut do zgrzewarek Hacona to drut wykonany z polipropylenu, który posiada dużą wytrzymałość na rozciąganie i niską gęstość. Stosowany jest do zgrzewania folii i worków z
tworzyw sztucznych. Charakteryzuje się odpornością na wysokie temperatury, trwałością oraz łatwością montażu i demontażu.

W procesie zgrzewania, drut uszczelniający jest umieszczany w szczelinie między
dwoma warstwami folii lub worka, a następnie poddawany działaniu temperatury i
ciśnienia, co powoduje stopienie folii i połączenie jej z drutem. Dzięki temu
procesowi powstaje szczelne połączenie, które zapobiega wyciekom i utracie
zawartości worka.
 

Created with GIMP

Opinie

4.5
2 opinie
1
1
0
0
0

2 opinie dla Drut zgrzewający S-type (5×0,1mm) – metr

Wyczyść filtry
  1. Dagmara (zweryfikowany)

    Cena jest adekwatna do jakości, polecam.

  2. Alex (zweryfikowany)

    Produkt dobrze zapakowany, dotarł w nienaruszonym stanie.

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

Musisz się zalogować, by dodać zdjęcia do opinii.